Пригоди

"Сама відкривай! Я не буду вставати", - водій автобусу в Миколаєві відмовився відкинути пандус для дівчини на візку

На цього водія вже була скарга: "він постійно ображає пасажирів"

Цей материал також доступний

У Миколаєві водій автобусу (держ. номер ВЕ0407ЕС) відмовився відкривати пандус та допомагати дівчині на інвалідному візку заїхати в салон. Про це у групі «Contact Center при Миколаївській міській раді» в соцмережі Facebook повідомила мешканка міста Аліна, яка у четвер, 1 червня 2023 року, супроводжувала ту саму дівчину.

«Ми чекали на зупинці автобус №1 (мкрн Тернівка – завод “Океан”), де є пандуси. Коли приїхала «гармошка», то я підійшла до водія та попросила допомогти відкрити пандус (зазвичай вони відкривають спеціальним ключем), на що він нахабно відповів «Чё?», я повторила своє прохання, у відповідь почула: «Сама открывай! Я не буду вставать». Я то його відкрила, але автобус став так, що пандус був під самим бордюром і візок було нереально завезти до автобуса. Велике дякую хлопцю, який допоміг підняти візок, бо інакше ми просто б не заїхали (той же хлопець допоміг нам виїхати з автобуса, коли ми виходили на потрібній нам зупинці). І це добре, коли людина на візку їде з супроводжуючим. А коли людина сама, як їй потрапити до автобуса?», – написала Аліна.

Також вона додала фото з номером автобуса в надії, що до водія будуть вжиті заходи. За її словами, це, на жаль, не єдиний випадок, адже дуже часто трапляються такі ситуації з автобусами.

Судячи із коментарів, цей водій поводив себе неадекватно і раніше.

«На цього водія вже була скарга, він постійно ображає пасажирів, літніх жінок бл*дями обзивав. Мені побажав, щоб дверима прищемило, бо я зайшла через середню (не знала, що вхід тільки біля водія, їхала з ним вперше і востаннє», – зазначила мешканка міста Ганна.

Звернення передано на виконання в КП ММР “Миколаївпастранс”. Станом на 2 червня зазначається, що воно буде “в роботі” ще більше шести днів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. На жаль хамство , стандартна Миколаївська будевність,коли люди за весь час існування міста не мали цілівізованного міського транспорту,а водії не мають жодних уявлень що перевізник персона одповідальна за якість, безпеку,та комфорт пасажирів ,та ще білетами зобов'язані кожного пасажира забезпечити,для елементарного контролю кількості перевезеннях,пільгових категорій громадян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button