Суспільство

Естонія планує втілювати проекти з енергоефективності на Миколаївщині

Вони стосуватимуться житлових будинків

Цей материал також доступний

Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Ганна Замазєєва та посол Естонії в Україні Каймо Кууск під час першої зустрічі-знайомства обговорили налагодження тісної співпраці України та Естонії у сфері енергоефективності.

Як повідомляє пресслужба Держенергоефективності, сторони розглянули конкретні шляхи співпраці у напрямку відбудови та модернізації будівель в Україні із врахуванням вимог щодо енергоефективності.

Під час зустрічі естонську сторону та її новаційні рішення, особливо в питанні реновації будівель, презентували представники ESTDEV – Естонського центру міжнародного розвитку (Estonian Centre for International Development).

Важливо, що у своєму прагненні допомогти українцям, Естонія не обмежуватиметься одним регіоном, а вже готова робити високоякісні проекти з енергоефективності для житлових будинків у трьох регіонах – Миколаївській, Харківській та Житомирській областях.

Ганна Замазєєва окреслила ініціативи для відновлення та подальшого сталого розвитку країни і громад на основі європейських принципів енергоефективності та декарбонізації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button