ПолітикаСуспільство

"Слуга народу" в міськради Агабеков став заступником голови Миколаївської РВА

Депутата Миколаївської міської ради від партії “Слуга народу” Раміля Агабекова призначили заступником голови Миколаївської районної військової адміністрації.

Про це Агабеков повідомив у Facebook.

“Миколаївський район – найбільший район Миколаївської області, включає в себе 19 громад, включаючи Миколаївську міську територіальну громаду. Разом з командою ми будемо працювати над розвитком району та створенням сприятливих умов для всіх жителів та відбудови пошкоджених територій внаслідок російської агресії. Слава Україні!” – зазначив Агабеков.

Зазначимо, що Миколаївська РВА – це Миколаївська районна державна адміністрація, яка діє в умовах воєнного стану. Вона відповідає за державну владу на територіях колишніх Очаківського, Миколаївського, Вітовського, Новоодеського та Березанського районів. Наразі відчутного впливу на владні процеси в Миколаєві вона майже не має та зосереджується на менших населених пунктах.

Рамілю Агабекову 28 років, з 2020 року він є депутатом міської ради Миколаєва від Слуги народу. Займався молодіжним самоврядуванням, в 2018 році був начальником управління молодіжної політики Миколаївської міської ради. Є головою правління у Всеукраїнській Асоціації кредитних установ, головою ГО “Майбутнє Миколаєва”, займається бізнесом. Здобував нагороди на змаганнях з ММА.

Нагадаємо, що нещодавно головою Миколаївської РВА призначили Максима Кашубу

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Офигеть какие квалифицированные кадры.
    Даже если Украина победит - ничего хорошего ей с таким контингентом не светит.

  2. Это уже давно понятно , что ничего хорошего с подобными назначениями не будет , кругом сидят [censored] , главное понаглее и [censored] , а то что [censored] ставят это не главное

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button