ПригодиТема дня

На фронті загинув чоловік, якого обвинувачували у замаху на "авторитетного бізнесмена" Тітова

Володимира Шорнікова обвинувачували у замаху на вбивство так званого "Мультіка"

Цей материал також доступний

У результаті бойових дій загинув Володимир Шорніков (позивний “Борець”) – мешканець Миколаєва, якого обвинувачували у замаху на вбивство миколаївського бізнесмена Михайла Тітова (відомого як “Мультік“). Про прощання з Шорніковим (відбудеться 31 травня) повідомила волонтер Неллі Яровенко.

По даним ПН, Шорніков загинув наприкінці минулого тижня на сході країни, де зараз ведуться активні бої ЗСУ з російськими військами.

Як повідомлялося, Володимир Шорніков з осені 2021 року знаходився під вартою через обвинувачення у незаконному обігу зброї (ч.1 ст.263 КК України) та причетності до замаху на замовне умисне вбивство (п.11 ч.2 ст.115 КК України) «авторитетного бізнесмена» Михайла Тітова, яке відбулося 6 квітня 2020 року.

Шорніков, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, вийшов з СІЗО після рішення Центрального райсуду Миколаєва 9 березня 2022 року через бажання вступити до лав територіальної оборони.

Пізніше, після Шорнікова, СІЗО під подібним приводом також залишив обвинувачений у низці злочинів Юрій Богомятков – він також пішов до лав ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що за однією із справ (про вимагання грошей у бізнесмена) Шорнікова та Богомяткова затримували разом.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button