ПригодиСуспільство

Загроза нападу з Кінбурнської коси існує, але вона маловірогідна, - Кім

Неможливо з тієї сторони зробити якийсь наступ

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської областної військової адміністрації Віталій Кім повідомив під час інтерв’ю для DW, що наступ в сторону Миколаївщини з тимчасово окупованої Кінбурнської коси існує, але він маловірогідний.

“Загроза нападу з Кінбурнської коси існує, але вона маловірогідна. Зараз майже щодня саме звідти обстрілюють Очаківську та Куцурубську громади. Слава Богу, жертв мало, поранених теж мало, але це відбувається майже щодня. Я вважаю, що неможливо з тієї сторони зробити якийсь наступ на нашу сторону, але ми повинні бути готові до всього”, – розповів очільник ОВА.

Також Віталій Кім зазначив, що мешканці Очаківської та Куцурубської громади, які перебувають під постійними обстрілами зі сторони Кінбурнської коси пристосувались до життя в таких складних умовах.

“Якщо казати про Очаків, я там був у травні, то там з 15 тисяч людей приблизно 7 тисяч перебувають у місті. Багато людей живуть неподалік, просто на 10 кілометрів від’їжджають в сусідні громади. Ці громади відбудовуються, там будуються укриття, працює “АТБ”, люди живуть. Тобто ми всі призвичаїлися до цього, на жаль, неприємного темпу життя. Але люди не готові виїжджати”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button