Суспільство

Миколаїв отримав автомобілі для комунальних служб та труби для водопроводу від Тайваню

Повідомляє пресслужба міської ради

Цей материал також доступний

27 травня, Миколаїв отримав 6 автівок для комунальних служб та понад 5 км труб різного діаметру для покращення роботу водопроводу, який був пошкоджений обстрілами.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Таку допомогу нашому місту передала громадська організація ANTS за фінансової підтримки Тайваню. Як зазначив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, співпраця з ними розпочалась у поточному році.

“В січні разом з керівником громадської організації ANTS Ганною Гопко підписали меморандум про співробітництво з урядом Тайваню. А в березні мій заступник Сергій Корєнев разом з виконавчим директором цієї організації Василем Сегіним підписали документи, якими було визначено основні пріоритети Миколаєва”, – зазначив Олександр Сєнкевич.

І в травні місто отримало першу партію допомоги в рамках співпраці.

Олександр Сєнкевич зазначив: Миколаєву дуже потрібні такі автомобілі, адже багато техніки було передано на потреби Сил оборони України. Тому ці 6 автівок передадуть комунальним підприємствам, аби вони відразу були задіяні у роботах з благоустрою.

Отримані автомобілі зручні у використанні, доволі потужні для міських умов та економні в порівнянні з аналогами. Це справжні робочі конячки, які спростять роботу наших комунальників.

“Ці машини для прагматичних, господарських потреб. Вони вміщують достатньо персонала та мають хорошу вантажопідйомність. Ми вже почули хороші відгуки від водіїв, які їх випробували”, – повідомив Василь Сегін.

Через обстріли російських терористів Миколаїв зазнав колосальних збитків, тому ми маємо досить великі потреби у будівельних матеріалах, різноманітній техніці. У зв’язку з цим місто отримає нову партію допомоги від ГО ANTS .

“Зараз готуємо нові запити, аби допомогти місту”, – сказав Василь Сегін.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button