Пригоди

Горіла "галицинівська" дача: причина пожежі встановлюється

Постраждалих та травмованих немає

Цей материал також доступний

20 травня 2023 року на теренах Миколаївщини зареєстровано чотири вогневих випадки. На всі, без винятку, забезпечено оперативне реагування та гасіння пожеж підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

О 13:22 до Служби порятунку сповістили про займання двоповерхового дачного будинку по вул. Металургів садово-виноградного товариства «Ожарське» Галицинівської ТГ Миколаївського району. До місця виклику направлено черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборців Галицинівського загону місцевої пожежної охорони.

“По приїзду, оперативними діями, пожежу площею 38 кв.м ліквідовано. Постраждалих та травмованих немає. Причина виникнення встановлюється”, – повідомили рятувальники.

Крім того, о 18:20, внаслідок необережного поводження з вогнем, зайнялось сміття в неексплуатованій будівлі по вул. Москаленко с. Острівка Куцурубської ТГ Миколаївського району. Черговим відділенням 22 ДПРЧ пожежу площею 300 кв.м ліквідовано о 22:30.

пожежа, ДСНС, пожежники

Також зареєстровано дві пожежі в екосистемах. Горіли сухе гілля, сміття та очерет на відкритих територіях Баштанського району. Особовим складом 17 та 24 ДПРЧ пожежі ліквідовано на загальній площі понад 3000 кв.м. Ймовірними причинами виникнення горіння є підпал.

Всього до гасіння залучалось 11 чоловік особового складу, чотири одиниці спецтехніки ДСНС, і техніка МПО Галицинове. Також на місцях працювали правоохоронні органи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button