Пригоди

$7500 за документи про непридатність до служби: подробиці затримання військового у Миколаєві

Він встиг надати не одну подібну «послугу». ВІДЕО

Цей материал також доступний

Миколаївська спеціалізована прокуратура в галузі оборони Південного регіону та Державне бюро розслідувань повідомили подробиці затримання у Миколаєві військового, який за гроші оформляв ухилянтам “білі квитки”. Ним виявився юрисконсульт зонального відділу Військової служби правопорядку.

“Встановлено, що вказаний майор, за грошові кошти в сумі 7 500 тис. дол. США пообіцяв військовозобов’язаному громадянину надати документи про непридатність до військової служби для подальшого безперешкодного перетину державного кордону. Безпосередньо після передавання необхідних документів військовослужбовець був затримали правоохоронці в порядку ст.208 КПК України”, – йдеться у повідомленні Миколаївської спеціалізованої прокуратури в галузі оборони Південного регіону.

Як додали в ДБР, він встиг надати не одну подібну “послугу”.

“Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України). Санкція статті передбачає покарання до 9 років позбавлення волі. Слідство триває, встановлюється повне коло причетних до злочину осіб”, – йдеться у повідомленні ДБР.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button