Суспільство

"Є ідея": біля "Жуковського" кладовища хочуть облаштувати новий сквер

По ліву сторону від центрального в'їзду на територію цього кладовища

Цей материал також доступний

У Миколаєві (біля так званого “Жуковського” кладовища у Корабельному районі) планують облаштувати новий сквер. Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин повідомив заступник начальника департаменту ЖКГ міської ради Ігор Набатов.

“Вирішено зробити зелену зону біля Жуківського кладовища, по ліву сторону, якщо заїжджати на територію цього кладовища. По праву сторону вже є зелена зона, по ліву сторону – фактично занедбана територія, буде приводитися до ладу…

Є така ідея зробити красивим вхід до кладовища. По праву сторону там є сквер, а по ліву, на жаль, немає скверу… На цей рік коштів немає, але після того, як ми цю зону визначимо зоною рекреаційного призначення, ми будемо робити бюджетний запит для того, щоб привести її до порядку”, — зазначив він.

В проекті рішення міськради “Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 04.04.2013 №27/16 “Про затвердження переліку об’єктів зеленого господарства, віднесених до територій рекреаційного призначення в м. Миколаєві” вказано, що мова йде про включення до переліку зелених зон Корабельного району скверу по проспекту Богоявленському площею 10180 кв.м.

Члени комісії поки не підтримали проект рішення, адже в ньому було достатньо об’єктів, по яким є питання та необхідність провести перевірку на наявність забудов.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button