Пригоди

Суд відправив до СІЗО власницю атракціону в "Казці", на якому загинула маленька дівчинка

Трагічний випадок стався 13 травня

Цей материал також доступний

У вівторок, 16 травня, у Заводському районному суді Миколаєва відбулося засідання, на якому розглядалося клопотання щодо застосування запобіжного заходу щодо господині атракціонів на батуті якої в «Казці» загинула 4-річна дівчинка, про що повідомляє кореспондент «Новостей-N».

Прокурор просила обрати запобіжний захід підозрюваної у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Адвокат Іванцов підозрюваної Наталії Запорожченко просив суд «не допустити ще однієї трагедії» та не відправляти до СІЗО жінку, яку раніше ніколи не залучали – захисник просив відпустити підприємницю під домашній арешт із електронним засобом контролю.

Сама підозрювана провину не визнала, коли їй дали слово – жінка розплакалася.

«Мені дуже шкода цієї дівчинки, я дуже переживаю, але я не винна. Це не моя вина. Коли це сталося, мене навіть не було у місті!», – сказала Наталя.

Вислухавши доводи обох сторін, суддя виніс ухвалу про задоволення клопотання прокурора: підприємницю відправили до СІЗО до 11 липня 2023 року включно.

Нагадаємо, що трагічний випадок стався в суботу, 13 травня. Граючись на надувному батуті, дівчинка заплуталася у петлях на стінці одного з відділень батуту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button