Суспільство

"Скоро вовки і гадюки заведуться", - мешканці Корабельного про благоустрій району

Тротуари в Корабельному районі - як посічені зморшками руки трудяг...

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва чекають на відновлення інфраструктури та благоустрій: вони звертають увагу на стан доріг та тротуарів, які роками не ремонтувались, на зарослі трави…

Так, в Telegram-каналі “Корабелов.інфо Миколаїв” підписники підтримали допис з фотографіями тротуару по вул. Самойловича та погодились з думкою: “Тротуари в Корабельному районі – як посічені зморшками руки трудяг… Можна було би війну винуватити, але і до неї було саме так”.

“Даремно проспект Корабелів не сфоткали, там коріння по п’ятнадцять сантиметрів стирчать з доріжок”, – зазначила в коментарях Ганна С.

Об’їзна (вул. Каховська), там не проїхати не пройти. Немає ні дороги, ні тротуару. Скільки зверталися до адміністрації – марно. Ні дороги, ні транспорту. Забутий район Богом та людьми”, – написала Ольга.

Вул. Новобудівна в сторону хлібзавода – йдеш, як по хвилях. А якщо дощ пройшов – тіко плисти залишається. Це по одній стороні. По іншій взагалі нема нічого схожого на тротуар. Доводиться йти по узбіччю дороги”, – Аннета М.

“Ага, і трава по коліно! Скоро вовки та гадюки заведуться!”, – Олена.

Крім того, в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” написала Марина С., опублікувавши фото дуже брудного тротуару:

“Це тротуар від школи №47 до зупинки “Торгова”, що в Корабельному районі Миколаєва. Може, погано видно, але він повністю вкритий шаром багнюки. Прохання щось з цим зробити, а то асфальт ніби є, але по факту ні”.

“Там і на дорозі наче асфальт є, а по факту скоро вже автомобілі будуть іхати між деревами, щоб піднятися на повороті”, – прокоментувала ситуацію Оксана Л.

Скарга Марини С. надійшла 22 квітня, і лише 11 травня райадміністрація відреагувала, надавши відповідь:

“Фахівцями адміністрації Корабельного району визначений об’єм робіт. Цю ділянку включено до плану прибирання на травень місяць”.

“Цей відрізок тротуару вже багато років у такому стані, й комунальні служби наче навмисно оминають і не прибирають доріжку саме у тому місці”, – каже одна з місцевих мешканок.

Нагадаємо, ми писали: “Скоро волки здесь завоют… Только мэру – все равно”, – жительница Корабельного написала стих о том, “как страдает “Объездная”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button