Пригоди

Власниці батуту, на якому загинула дитина, загрожує до восьми років ув'язнення

Жінку-підприємницю затримано слідчими поліції

Цей материал також доступний

У Миколаєві слідчі поліції затримали власницю атракціону, на якому 13 травня 2023 року загинула малолітня дитина. Так, вчора повідомлялось про те, що на території місцевого дитячого містечка “Казка” дівчинка майже 4-х років гралась на надувному батуті та заплуталася у петлях на стінці одного з його відділень. За попередніми висновками експертів, смерть дитини настала внаслідок удушення.

Слідчі Миколаївського райуправління поліції затримали 45-річну власницю батуту у порядку ст. 208 КПК України, – повідомив заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за ч.2 ст.272 ККУ «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Нині вирішується питання про повідомлення жінці про підозру.

За інформацією “Преступности.НЕТ”, мова йде про ФОП Запорощенко Наталю Олександрівну. 24 березня цього року виконком Миколаївської міськради своїм рішенням уклав з нею договір про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення 11 пересувних тимчасових споруд площею 10 кв.м (9 шт.), 8 кв.м, 7 кв.м на території культурно-ігрового комплексу “Дитяче містечко «Казка”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button