СпортСуспільство

Для миколаївців відкрили стадіон спорткомплексу "Зоря" та Центральний міський стадіон

Обидва постраждали від російських обстрілів. ВІДЕО

Цей материал також доступний

У Миколаєві відкрилися Центральний міський стадіон та стадіон спорткомплексу “Зоря”, неподалік від яких є укриття, до яких спортсмени та відвідувачі спортивних майданчиків можуть прямувати у випадку повітряної тривоги. Про це “Суспільному” розповіла Начальниця управління з питань фізкультури і спорту Миколаївської міськради Ірина Бондаренко.

За її словами, було багато звернень від миколаївців до міської влади з проханням відкрити спортивні споруди. З 1 березня відновили заняття у частині спортшкіл, тепер стадіони стали доступні для усіх містян.

“Укриття повинні розташовуватися на відстані не більше 500 метрів. По Центральному міському стадіону — це університет кораблебудування, а по стадіону “Зоря” — є укриття на 150 осіб у самому приміщенні спорткомплексу”, — сказала вона.

Керівник Центрального міського стадіону Володимир Коссе згадує, як 2022-го року на територію чотири рази прилітали російські ракети:

“Люди, співробітники прибирали, чистили. П’ять тисяч цеглин було на полі, все руками прибрали”.

На території комплексу “Зоря” триває прибирання та облаштування. Ще видно наслідки влучання російських снарядів.

“Були в дах прильоти, на майданчику великому було вісім. Дах був пробитий у нас, лавки побиті. Лавки ми не відремонтували, тому що… треба їх міняти, але вони ще можуть послужити”, — сказав завідувач спортивного комплексу “Зоря” Віталій Волков.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button