Суспільство

"Возити іноземні делегації", — Сєнкевич про те, нащо «електротрансу» мінівен за майже 2 мільйони

Возити їх у кузові "Газелі" не дуже приємно або використовувати декілька машин тих, які у міста є

Цей материал також доступний

Комунальне підприємство «Миколаївелектротранс» купує новий мінівен, щоб возити іноземних партнерів, які приїжджають до міста. Про це у коментарі журналістам заявив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, пишуть “НикВести”.

“У нас велика кількість іноземних делегацій приїжджає, які потягом прибувають в Одесу. І ми зіткнулися з тим, що нам цих іноземних партнерів треба привозити сюди, відвозити назад. Возити їх у кузові “Газелі” не дуже приємно або використовувати декілька машин тих, які у нас є. Я, наприклад, віддаю машину міського голови, яка використовується мною, для того, щоб відвозити людей. Якщо більше трьох приїжджає, то потрібно дві машини надсилати. І взагалі, для прийому іноземних делегацій нам потрібен «цивілізований» бусик, щоб можна було людей відвозити, привозити, возити по місту, — сказав Олександр Сєнкевич.

Він додав, що автівку доручили придбати “Миколаївелектротрансу”, оскільки підприємство має відповідні коди підприємницької діяльності, а мерія наразі закупає машини тільки для військових.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button