ПригодиТема дня

Вночі окупанти випустили по Україні 25 крилатих ракет - 23 з них знищили ЗСУ

Було дві хвилі пусків

Цей материал також доступний

У ніч на 9 травня рашисти завдали удару по території України крилатими ракетами морського та повітряного базування, про що повідомили Повітряні Сили Збройних сил України.

“Близько 22:00 8 травня із носіїв у Чорному морі противник випустив вісім крилатих ракет “Калібр”, які спрямував на східні регіони країни. Усі вісім – знищено силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Схід”.

Уже ближче до 04:00 ранку 9 травня окупанти здійснили пуски 17-ти крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з літаків стратегічної авіації – чотирьох Ту-95мс (район Каспію). Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Центр” знищено 14 крилатих ракет, ще одну – у зоні відповідальності повітряного командування “Південь”. Усього знищено 15 крилатих ракет Х-101/Х-555″, – йдеться у повідомленні.

Загалом за дві хвилі обстрілу України у ніч на 9 травня 2023 року російські окупанти здійснили пуски 25 крилатих ракет “Калібр” та Х-101/Х-555, 23 із них знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії із складовими Сил оборони України.

Як додали в Миколаївській обласній військовій адміністрації, 8 травня близько 16:12 ворог здійснив артилерійський обстріл акваторії Очаківської громади, постраждалих немає.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button