Пригоди

У Вознесенську ВАЗ злетів з дороги в річку та перекинувся

Водія госпіталізовано

Цей материал також доступний

У Вознесенську автомобіль ВАЗ-2101 злетів з дороги в річку та перекинувся — водій отримав травми та був госпіталізований.

Про це повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

Інцидент стався 7 травня близько 15:15. Попередньо водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, після чого авто заїхало в кювет і злетіло в річку, де, судячи з фото, перекинулося на дах.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 47-річного водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

Поліцейські встановлюють всі обставини та причини події.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Ніякої приватизації!!!!!! Ті, хто працювали на заводі при директорі Мєшині В.В., добре памятають, що завод давав прибутку державі ЩОРІЧНО БІЛЬШЕ 400 млн.дол.!! При цьому було налагождено виробництво лише 800-900 тис.тон. Зарплати були найвищі в області, будувалися соц.об'єкти і квартири. Після того, як росіяни вкрали завод з допомогою кучми і кінаха ( з 1100 млн.дол, вони сплатили лише 10%, на сьогодні борг так і не повернули), та маючи величезні надприбутки (більше 500 млн дол. щорічно), в бюджет нашої країни і Миколаївщини платили абсолютний мізер - близько декількох мільйонів... Мито за ввезений боксит не платили, скупивши наших митників, мито за вивезений "порошок- глинозем", а це теж біля 200 млн дол., теж нахабно не сплачували! Бюджет недоотримував мільярди!!! То ж поновивши роботу заводу в інтересах міста і області, ми будемо мати жесятки мільярдів грн. щорічно, тимячі робочих місць і величезний потенціал! Бокситів вистачить з Америки (ямайський), з австралії (австралійський), і Гвінеї, до речі, також, бо гвінейці ненавидять дикунів-москалів, весь час з ними воюють та з задоволенням будуть нам постачати сировину. Не маємо права віддавати таке надцінне підприємство, як МГЗ в жодні приватні олігархічні лапи! Якщо приватизувати, то лише КОЛЛЕКТИВОМ МГЗ, як це робив Мєшин В.В.!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button