Пригоди

Патрульна поліція затримала миколаївця з пакетом канабісу

Йому загрожує позбавлення волі на строк до 3 років

Цей материал також доступний

В Миколаєві інспектори роти ТОР виявили у чоловіка наркотики, про що повідомили в Патрульній поліції Миколаївської області.

“Під час патрулювання міста, поліцейські отримали повідомлення від громадян, що на вулиці 6-та Слобідська невідомий чоловік, можливо, шукає або розкладає закладки. За деякий час патрульні розшукали громадянина за орієнтуванням. Під час спілкування з поліцейськими громадянин повідомив, що у правій кишені його куртки є наркотична речовина рослинного походження. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин цієї події”, – йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, передбачена кримінальна відповідальність за ст. 309 ККУ – штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button