Суспільство

Місто може стати ідеальною моделлю відбудови: Миколаїв презентували на конференції в Італії

В Римі міську владу представляв секретар міськради Дмитро Фалько

Цей материал також доступний

На двосторонній конференції з відбудови України, яка наприкінці квітня відбулася у Римі, було презентовано напрацювання щодо відбудови Миколаєва, повідомляє пресслужба міської ради.

Перед урядовцями та бізнес-спільнотою виступили представники компанії One Works та секретар Миколаївскої міськради Дмитро Фалько. З-поміж іншого, One Works оголосила про початок другого етапу розробки генплану.

“Генеральний план міста сьогодні може стати надзвичайним каталізатором для реагування та визначення пріоритетів, які спрямовуватимуть політику та інвестиції всієї країни. Чим краще ми використаємо наявний час, тим ефективніше зможемо побудувати модель інклюзивного, інтегрованого та сталого міста, яке гарантує краще майбутнє для своїх жителів”, – зазначив керуючий партнер One Works Джуліо Ді Карлі.

За словами Джуліо Ді Карлі, Миколаїв може стати ідеальною моделлю відбудови за принципом “краще, ніж було” та розвитку інфраструктури, що потім пошириться на інші українські та європейські міста.

Секретар міськради Дмитро Фалько познайомив потенційних партнерів з Миколаєвом, розповів, як живе місто, попри величезний обсяг руйнувань внаслідок атак російських терористів. Говорив про актуальні потреби, а також можливості та інвестиційний потенціал Миколаєва. Також секретар міськради провів низку зустрічей з представниками італійського бізнесу.

Як зазначають у компанії One Works, уряд Італії висловив намір підтримувати приватні компанії, що інвестуватимуть у швидке відновлення України. Наразі наші партнери вже отримують листи від зацікавлених сторін.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button