СуспільствоТема дня

Мешканці обурені грубим ставленням до покупців персоналу супермаркету

"В мене дуже багато емоцій за цю ситуацію", - скаржиться молода мама

Цей материал також доступний

Молода мама з коляскою, що мешкає в Корабельному районі міста Миколаєва недалеко від супермаркету, розташованого за адресою: пр. Богоявленський, 312-А/1, обурена ставленням тут до покупців:

“Кілька днів тому в супермаркеті “АТБ“, що знаходиться неподалік зупинки “Універмаг”, мені, молодій мамі з коляскою, нагрубив персонал, а саме охорона. З мого прохання допомогти спустити коляску зі сходів, охоронець на повишених тонах сказав, що то не їхні обов’язки. На прохання покликати керівника з приводу ліфта мені відмовили. Ліфт в “АТБ” є, але працює він тільки, коли приїжджає перевірка.

Я живу в 5 хвилинах від цього супермаркету, а вимушена ходити в інший – за вулицею Океанівською, де привітний персонал і завжди раді допомогти, чого не можу сказати за “АТБ” біля “Універмагу”. Скажіть, будь ласка, як дозвонитись до начальства, чи як можна вирішити питання з приводу ліфта, охорони, яке хамить?.. В мене дуже багато емоцій за цю ситуацію, і просто не можу все написати”, – зазначила Ірина С.

“До речі, коли я охороні сказала, що буду писати вам, вони різко захотіли допомогти”, – додала обурена жінка, звернувшися до редакції korabelov.info.

Зазаначимо, що це вже далеко не перша скарга мешканців Корабельного району з приводу хамського ставлення до покупців та непрацюючого ліфта в цьому супермаркеті. Зважаючи на те, що тут нема і пандусу для в’їзду/виїзду, цей магазин зовсім не відповідає вимогам інклюзії, що порушує права певних верств населення.

Нагадаємо, ми писали про цей супермаркет:
“Небезпечно”, – мешканка Миколаєва поскаржилася на охоронця “АТБ” у Корабельному районі (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button