Суспільство

В Корабельному районі поміняють 561 метр тепломереж

Загалом у місті "Миколаївоблтеплоенерго" найближчими днями замінить майже 850 м труб

Цей материал також доступний

У Миколаєві активно замінюють тепломережі і готуть котельні до наступного опалювального сезону. Так, фахівці підприємства “Миколаївоблтеплоенерго” системно готуються до опалювального сезону та замінюють старі мережі, щоб наступної зими безперебійно подавати тепло до житлових будинків та соціальних об‘єктів. Працюють у всіх районах, де є котельні підприємства.

“Наразі роботи проводять у мікрорайонах Соляні, Намив та в Корабельному районі міста. Загальна довжина труб, які комунальники замінюють цими днями, – майже 850 м”, – зазначив міський голова Олександр Сєнкевич. Також наразі підприємство підготувало до роботи 9 котелень та 7 індивідуальних теплових пунктів, гідравлічні випробування проведено на понад 44 км теплових мереж (у двотрубному обчисленні).

ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” обслуговує понад 17 тис. абонентів в Корабельному районі, й аби кожен споживач був з теплом, підприємство проводить заміну морально застарілих теплових мереж, які фактично віджили своє, відпрацювавши майже по 50 – 60 років.

Наразі в Корабельному районі активно роботи проводяться за кількома адресами, де планується заміна 71 м трубопроводу опалення діаметром 426 мм, 130 м діаметром 133 мм в однотрубному обчисленні та понад 360 м труби діаметром 219 мм також в однотрубному обчисленні.

“Всі роботи проводяться, щоб споживачі з настанням сезону отримували якісні послуги з постачання теплової енергії – загалом це понад 100 багатоповерхівок, навчальні та лікувальні заклади”, – зазначили на підприємстві.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button