Суспільство

"Миколаївобленерго" придбало на потреби ЗСУ позашляховик Ford Ranger

Попередньо пікап пройшов «військову підготовку»

Цей материал також доступний

Тюнінгований позашляховик Ford Ranger за власні кошти придбали та передали військовим ЗСУ члени дирекції “Миколаївобленерго”. Про це повідомляє пресслужба підприємства.

“Гуртом, кажуть, і батька легше бити. Що й казати про того, хто зухвало називає себе «старшим братом», суючи немите рило в твої справи, зазіхаючи на твої території та руйнуючи твій дім. Українці у цій війні демонструють силу та згуртованість, що вразили увесь цивілізований світ… Однією великою дружньою родиною долають труднощі та перепони і вітчизняні енергетики. Ми змогли акумулювати всі наявні засоби та сили, аби не лише «тримати удар», а й швидко оговтуватися від тих ушкоджень, що зазнавала та продовжує зазнавати єдина енергосистема в цій клятій війні. І війна ще не закінчилася!…

Як би важко нам не було на «енергетичному фронті», ми завжди пам’ятаємо, що нашим воїнам – ще важче!”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє підприємство підтримка ЗСУ вже стала доброю традицією, тому за підсумками квітня керівники АТ «Миколаївобленерго» передали на передову позашляховик.

Попередньо пікап пройшов «військову підготовку»: набув маскувального забарвлення, розжився приладами нічного бачення та прокачався з урахуванням роботи в екстремальних умовах на пересіченій місцевості.

“Наші захисники на передовій стоять на варті суверенності й цілісності держави та самого існування нашої багатостраждальної неньки – України… І ми маємо зробити все, аби вони знали, що їхні зусилля – не марні, їм є за що боротися і є заради кого перемагати. Ми, зі свого боку, сприятимемо та підтримуватимемо наших воїнів, чим можемо. Тож, далі буде!”, -наголосили на підприємстві.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button