Суспільство

У Галицинівській громаді відновили роботу поліцейської станції

В колишнє приміщення поліцейської станції влучив російський снаряд

Цей материал також доступний

Повномасштабне вторгнення військ російської федерації на територію України поліцейські офіцери Галицинівської громади Денис Фільєв та Віталій Пашков відчули разом із мешканцями сіл громади: обстріли, руйнування будинків… Вивезення поранених, евакуація, забезпечення гуманітарною допомогою – в такому режимі вже понад рік поліцейські працюють на ввіреній їм території.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції України в Миколаївській області, через те, що села громади територіально знаходились у безпосередній близькості до району ведення бойових дій та до звільнення Херсонщини перебували під ворожим вогнем, у колишнє приміщення поліцейської станції, яка знаходилась у будівлі Лиманського старостату, влучив снаряд військ рф. Поліцейські тимчасово залишались без прихистку, але це не заважало їм ефективно комунікувати із населенням та виконувати свої функціональні обов’язки.

Відтепер мешканці сіл громади знову мають можливість прийти у поліцейську станцію та звернутись за допомогою до своїх офіцерів за адресою: с. Галицинове, вул. Новоселів, 39.

“Попри труднощі та війну, що триває, безпека жителів є, була і залишається пріоритетним завданням поліції, і наша тісна співпраця – місцевої влади та поліцейського відомства – має гарні результати”, – зауважив начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет.

За співпрацю та плідну взаємодію у реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади” керівник поліції області вручив голові громади Івану Назару відомчу подяку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button