Пригоди

На Миколаївщині посадовиця вимагала у підлеглого 8000 гривень за незвільнення з роботи

Це сталося у Вознесенському районі

Цей материал також доступний

На Вознесенщині поліцейські затримали посадовицю, яка вимагала 8000 гривень хабара від свого підлеглого за незвільнення з роботи, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Правоохоронці встановили, що 49-річна керівник міжрайонного управління водного господарства, будучи посадовою особою, вимагала від свого працівника неправомірну вигоду у розмірі 8000 гривень за неприйняття заходів щодо звільнення його з посади. Під час отримання хабара зловмисницю затримали слідчі Вознесенського райуправління поліції спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Нацполіції за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури. Грошові кошти вилучили”, – йдеться у повідомленні.

Нині фігурантці слідчі повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди”.

Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button