Пригоди

Чому війська рф знову обстріляли Миколаїв: версія ОК «Південь»

ВІДЕО

Цей материал також доступний

27 квітня, російські терористи знову вдарили ракетами по Миколаєву. Внаслідок чого загинула людина, 23 поранено, серед них є у важкому стані, зруйновано та пошкоджено більше 100 житлових будинків, будівля суду, освітні заклади.

Начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк пояснила, що є декілька причин удару по Миколаєву: били, аби показати, що ще є чим, бо Миколаїв починає відроджуватися, а це для орків це велика печаль.

“Ми попереджали, що вони вдадуться до подібних атак. Вони дещо схожі на ті “шахедні”, які були трохи раніше по Одещині. Це такі південні тилові регіони, якщо вже говорити про Миколаїв, вони дійсно більш-менш демонструють спокій і відновлення, економіки зокрема. Відновлення самих регіонів і відродження Миколаєва в тому числі їм давно не давало спокою. Це така демонстрація, що вони мають зброю яка може завдати неспокій не тільки прифронтових територій. Вони накопичували такий потенціал ракетний, довгий час збирали його й обирали цілі для того, щоб продемонструвати ще свою потужність. Саме це і зробили – черговий акт тероризму по Миколаєву”, – пояснила Гуменюк.

Також вона пояснила, що військовим рф потрібна мотивація. А коли немає перемог, то й ракетні удари о тиловому місту можна видати за успіх.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button