Суспільство

Бруд глибоко в’ївся: будівлю Миколаївської мерії та сіру площу перед нею помиють Керхером

Від забруднень, що не піддаються традиційним методам чистки

Цей материал також доступний

26 квітня 2023 року компанія “Karcher Україна” спільно зі співробітниками КП “Миколаївські парки” працюють у Миколаєві, де будуть виконані очисні роботи на площі Соборній (яку в народі частіше називають “сірою”), а також вимитий фасад будівлі Миколаївської міської ради.

У роботі використовують найсучаснішу техніку німецького виробництва. Площа та прилеглі об’єкти громадського простору будуть очищені від забруднень, що глибоко в’їлися в поверхню та не піддаються традиційним методам чистки, – повідомили в міськраді.

Маневрова комунальна машина MIC 35 завдяки своїй швидкості та великому контейнеру для сміття сприяє оперативному та ефективному прибиранню тротуарів і доріг, парків, скверів та пішохідних зон. А разом з додатковим обладнанням, так званим мийним вузлом, саме у проєкті у Миколаєві буде здійснено вологе прибирання покриття міської площі.

Довідково: в рамках волонтерського проєкту “Karcher прибирає Україну” компанія допомагає наводити лад в містах, що постраждали внаслідок військових дій російської федерації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button