Пригоди

Директору будпідприємства, який пропонував миколаївському поліціянту хабар, загрожує до 8 років з конфіскацією

Обвинувальний акт прокурори скерували до суду для вирішення по суті

Цей материал також доступний

Слідчі поліції завершили досудове розслідування відносно директора будівельного підприємства, який пропонував хабар поліцейському за не притягнення його до кримінальної відповідальності за раніше розпочатим кримінальним провадженням.

“У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 64-річний зловмисник пропонував начальнику одного зі слідчих відділень Миколаївського районного управління 150 тисяч гривень за неповідомлення йому про підозру та закриття кримінального провадження, яке було розпочате відносно нього за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”. На даний час досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище” слідчі завершили”, – йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Миколаївської області.

Обвинувальний акт прокурори скерували до суду для вирішення по суті. За скоєне чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button