Пригоди

Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня залишається складною

Повідомляють в ОК "Південь"

Цей материал також доступний

Протягом минулої доби ворог продовжував використовувати авіацію, якою атакував мирні населені пункти правобережжя керованими авіаційними бомбами. Тричі вдарив по Херсонському і Бериславському районах. Є влучання в рекреаційну зону та портову інфраструктуру.

Про це повідомляють в Оперативному командуванні “Південь“.

“Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня залишається складною, але ми продовжуємо свою бойову роботу”, – повідомив спікер ОК “Південь” Владислав Назаров.

Також, минулої доби фіксувалася підвищена активність ворожих атак розривними гранатами з дронів-розвідників. Відверто полюючи на мирних мешканців Антонівки і Берислава, окупанти з лівобережжя скинули 7 гранат з таких дронів. Люди зуміли уникнути ураження.

“Якщо за минулу добу ворогом було здійснено близько 60 артилерійських обстрілів, внаслідок яких 1 цивільна особа загинула, інша отримала поранення, а серед пошкоджень – житлові будинки та приватні автівки, то ця ніч пройшла порівняно спокійно для правобережжя. Хоча мешканцям Антонівки і Бериславу довелось переходити в укриття. Пошкоджено кілька приватних будинків, без людських втрат”, – повідомили в ОК “Південь”.

Завдяки ефективній роботі наших ракетно-артилерійських підрозділів за минулу добу втрати ворога на лівому березі  становлять: 31 рашист, 4 дрони-розвідники, міномет, артилерійська установка, ЗРК «Оса», 2 пускові установки, радіолокаційна станція та РПН до С-300, зенітний РГК “Панцир”, понад 10 одиниць невизначеної техніки.

Також знищено 2 спостережні пункти противника і черговий польовий пункт боєпостачання.

В Чорному морі вороже корабельне угруповання складається з 11 одиниць, серед яких 2 підводних ракетоносії, споряджені 8 «Калібрами».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button