СуспільствоТема дня

"Їх підтримка неймовірно важлива для нас", - "Миколаївгаз" нагородив старост сіл Вітовщини

В тому числі - сіл Галицинівської ОТГ

Цей материал також доступний

Витримати ворожі обстріли та відновити газопостачання в прифронтові населені пункти — з таким викликом довелося зіткнутися старостам сіл, що знаходилися у сірій зоні або безпосередньо опинилися під вогнем російських окупантів.

20 квітня 2023 року в головному офісі АТ “Миколаївгаз” відбувся урочистий захід – колектив підприємства вручив пам’ятні знаки старостам сіл Миколаївської області (зокрема колишнього Вітовського району), які допомагали у відновленні газопостачання у регіоні.

Почесні грамоти та смачні подарунки від “Миколаївгазу” отримали начальник Первомайської селищної територіальної громади Максим Коровай, староста сіл Лимани та Лупарево Наталія Панашій, діловод Котляревської сільської ради Тетяна Проценко, староста села Прибузьке Сергій Алдабаєв, староста села Українка Наталя Лесів та поліцейський, офіцер Галицинівської громади Денис Фільєв, – повідомляє пресслужба підприємства.

“Підтримка та допомога цих людей стала неймовірно важливою для нас. Вони не тільки виявили мужність і стійкість, але стали частиною нашої великої компанії та частиною родини газовиків”, – зазначила голова правління АТ “Миколаївгаз” Тетяна Бузовська.

“Без вашої допомоги, без вашої підтримки, нам було б складно виконати нашу роботу швидко. Ми впевнені, що ваші громади розквітнуть ще більше, стануть ще затишніше, сучасніше”, – додала вона.

Про співпрацю з АТ «Миколаївгаз» згадав офіцер Галицинівської громади Денис Фільєв.

Денис Фільєв отримав нагороду від АТ "Миколаївгаз"

“З початку повномасштабного вторгнення ми перебували на території громади, і вже коли почались якісь обстріли, почались якісь бойові дії, почали з’являтись пошкодження газових підстанцій і трубопроводу. Всіляко намагались допомогти, надавали допомогу в різних питваннях, щоб було комфортно, щоб були умови для них (для “Миколаївгазу”, – прим. ред.) працювати саме в таких важких умовах. Дуже велика була пророблена робота, і тому їм велика вдячність від себе особисто і від нашої громади”, – розповів Денис у сюжеті TK MAPT.

Нагадаємо, ми писали на початку цього року:
“Скоро почнуть працювати сапери”: дачники за селом Лупарево страждають без газу, чекаючи на розмінування

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button