Пригоди

Знаходив на колишніх позиціях орків: поліція затримала миколаївця, який продавав зброю окупантів

У якості трофеїв із місць дислокації ворога чоловік забирав ще одяг та речі

Цей материал також доступний

Поліція затримала миколаївця, який продавав зброю окупантів, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Сергій Шайхет.

“1800 доларів і АК з 240 набоями ваші. Саме у таку суму оцінив миколаївець ворожу зброю, яку знаходив на колишніх позиціях орків. Заповзятливий молодик все це продавав серед близького кола осіб та знайомих, допоки його не затримали поліцейські разом із співробітниками СБУ. Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські вилучили: АКСУ-74; майже 2,3К набоїв різноманітного калібру; 20 магазинів до АК; два пістолети Форт 12-Р; касетну протипіхотну міну; АКСУ 5,45 мм у розібраному стані. У якості трофеїв із місць дислокації ворога чоловік забирав ще одяг та речі, якими хизувався перед товаришами”, – написав Шайхет.

За даними прокуратури, слідчі затримали 35-річного зловмисника в порядку ст. 208 КПК України, в тойже час у поліції повідомили, що затриманому 25 років (відео).

Невдовзі повідомлять йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

“Назбирав так назбирав чоловік озброєння – за що може отримати до 7 років ув’язнення”, – додав Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button