Пригоди

Суд призначив покарання мешканцю Миколаєва, який в соцмережі заперечував агресію рф

Йому заборонили обіймати посади в органах влади строком на десять років

Цей материал також доступний

Центральний районний суд міста Миколаєва виніс вирок 60-річному місцевому мешканцю, який, використовуючи соціальну мережу Facebook, в тому числі в особистому листуванні висловлював судження, що містять ознаки виправдування та визнання правомірною збройну агресію проти України, заперечення тимчасової окупації частини території України, дискредитації дій представників Збройних сил України.

Як повідомила прес-служба суду, обвинувачений провину у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.111-1 КК України заперечував, зазначав, що є патріотом своєї країни та засуджує збройну агресію рф. Зауважив, що публікації, про які йдеться в матеріалах кримінального провадження він не виставляв, а лише робив репости.

За результатами розгляду, суд дійшов висновку про доведеність у діях обвинуваченого вини, що підтверджується висновками експертиз, іншими дослідженими під час судового слідства письмовими доказами.

За такого, суд постановив визнати останнього винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.111-1 КК України та призначив йому покарання, в межах санкції зазначеної норми закону, у вигляді позбавлення права обіймати посади в органах держаної влади, місцевого самоврядування України та органах, що надають публічні послуги строком на десять років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button