Суспільство

Ще 20 млн євро на модернізацію водопостачання та водовідведення у Миколаєві направить ЄІБ

За рахунок цього, старі водяні насоси на насосній станції водопостачання першої черги замінять на більш енергоефективні

Цей материал також доступний

Європейський інвестиційний банк схвалив виділення додаткового фінансування у розмірі 20 мільйонів євро на розвиток системи водопостачання та водовідведення в Миколаєві, повідомляють у Представництві Євросоюзу в Україні.

“Фінансування надається у межах Програми розвитку муніципальної інфраструктури України і допоможе Миколаєву завершити процес реконструкції та покращення систем водопостачання міста. Поточні роботи включають реконструкцію водоочисних споруд у Миколаєві, реконструкцію та підвищення ефективності першої черги водопровідної насосної станції “Миколаївводоканалу” та будівництво сховища для довгострокового зберігання осаду на Миколаївських очисних спорудах.

Основна мета проекту – відновити міську інфраструктуру водопостачання та забезпечити миколаївців надійним чистим водопостачанням, а також відновити каналізаційні споруди”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки цьому старі водяні насоси на насосній станції водопостачання першої черги замінять на більш енергоефективні.

“Це і перехід на систему низьковольтного електропостачання, встановлення сучасних трансформаторів, заміна насосних агрегатів на енергоощадні сучасні насоси, встановлення частотних перетворювачів, нових силових кабелів, встановлення системи автоматизації”, – додали у Представництві Євросоюзу в Україні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button