ПригодиТема дня

Кілька років ховався: затримано підозрюваного у груповому зґвалтуванні 12-річної дівчинки в Миколаєві

Він ховався в одному із сіл області після повернення з-за кордону, куди виїхав за підробними документами

Цей материал також доступний

Поліцейські затримали жителя Миколаєва, який підозрюється в тому, що разом із двома знайомими в червні 2018 року у дворі житлового будинку на вулиці Соборній зґвалтував 12-річну дівчинку, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

“Оперативники розшукали фігуранта в одному з сіл області, де той ховався після повернення з-за кордону, куди виїхав за підробними документами.

Нагадаю, що одразу після згвалтування поліцейські затримали 3-х фігурантів. Тоді ж суд їх арештував, а згодом двом із них запобіжні заходи змінили на домашній арешт. 20-річного миколаївця суд визнав винним у зґвалтуванні та виніс вирок – 11,5 років за гратами. Інші ж двоє фігурантів, опинившись під домашнім арештом, переховувались від слідства та перебували у державному розшуку. У 2020 році правоохоронці затримали одного з них, а розшук третього продовжили”, – написав Сергій Шайхет.

За словами Шайхета, вчора (13 квітня 2023 року) суд арештував зловмисника, а за вчинений злочин йому загрожує до семи років ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button