Пригоди

Полюбляла комуністичну символіку: мешканці Миколаївщини загрожує до п’яти років ув’язнення

Слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину

Цей материал також доступний

Слідчі поліції повідомили про підозру 39-річній мешканці Казанківської громади, яка публічно використовувала заборонену комуністичну символіку, – повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

“У жовтні минулого року жінка на власній сторінці у мережі інтернет почала викладати та поширювати відеоматеріали, на яких вона публічно демонструвала заборонену законом комуністичну символіку.

За скоєне жінці загрожує до п’яти років ув’язнення. За місцем проживання фігурантки поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили докази її злочинної діяльності”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.436-1 ККУ “Виготовлення, поширення, а також публічне використання комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі у вигляді сувенірної продукції, публічне виконання гімнів СРСР, УРСР(УСРР), інших союзних та автономних республік, або їх фрагментів на всій території України”.

Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button