ПригодиТема дня

Керувала автівкою напідпитку в Корабельному - суд оштрафував жінку та позбавив її прав водія

Суд визнав жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення

Цей материал також доступний

5 квітня 2023 року в Корабельному районному суді міста Миколаєва були розглянуті матеріали, що надійшли від патрульної поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності місцевої мешканки (вона працює продавцем на приватного підприємця), яка керувала автомобілем у нетверезому стані.

Встановлено, що 9 квітня 2022 року о 16:00 Світлана Маринич, керуючи транспортним засобом Chevrolet Aveo, поблизу будинку №278 по вул. Ольшанців стала учасником аварії, після чого була доставлена до медичного закладу, де після проходження медогляду підтвердили, що вона перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Дана справа про адміністративне правопорушення надійшла до Корабельного районного суду міста Миколаєва 02.11.2022 року, для її розгляду неодноразово призначалися судові засідання, в які викликалася правопорушниця. Так, на адресу останньої, що вказана у протоколі, судом направлялися повістки в судові засідання, призначені на 08.12.2022 р., на 23.02.2023 р., на 05.04.2023 року, які правопорушниця не отримала, у зв’язку з чим вони повернуті до суду. Окрім того, суд направляв жінці повістки у формі SMS-повідомлень з використанням номеру, що вказаний самою правопорушницею при взятті в неї пояснень співробітниками поліції 09.05.2022 року. Сама жінка протягом тривалого часу знаходження справи в суді не проявила свого інтересу до долі складених щодо неї матеріалів, в судове засідання не з’явилася, про причини неявки суд не повідомила.

Вивчивши та надавши оцінку представленим доказам, суд визнав жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та постановив накласти на неї штраф у розмірі 17 тис. грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також суд постановив стягнути з обвинуваченої на користь держави судовий збір у розмірі 536,80 грн.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button