Пригоди

У Миколаєві суд відправив під варту військового за вбивство двох побратимів

Це сталося в одному із сіл на Херсонщині

Цей материал також доступний

Центральний районний суд міста Миколаєва обрав запобіжний захід 29-річному військовослужбовцю, якого підозрюють в тому, що він вбив двох своїх побратимів, а потім підпалив будинок з ними в Херсонській області, про що повідомляє прес-служба суду.

“Відповідно до матеріалів клопотання, в ніч з 05.04.23 на 06.04.23 року, підозрюваний, знаходячись на території домоволодіння в одному з сіл Херсонської області, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, спричинив двом іншим військовослужбовцям тілесні ушкодження, внаслідок чого вони загинули. Відповідно до висновків експертизи, смерть настала в результаті вогнепальних поранень. В подальшому, з метою знищення слідів злочину, здійснив підпал домоволодіння”, – йдеться у повідомленні суду.

Прокурор в обґрунтування ризиків зазначав, що підозрюваний може переховуватись від слідства та суду, незаконно впливати на свідків, перешкоджати провадженню іншим чином, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Підозрюваний зазначав, що не пам’ятає тих подій, проте, якщо зазначенні дії з його боку дійсно мали місце, то він не заперечує проти задоволення клопотання. Захисник підтримав позицію свого клієнта.

За результатами розгляду, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила обрати підозрюваному запобіжний захід (на час проведення досудового слідства) у виді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button