Пригоди

Жителі Миколаївщини добровільно здали поліції знайдені в лісах гранати та патрони

Мешканці область продовжують знаходити боєприпаси

Цей материал також доступний

Мешканці Ольшанської та Шевченківської громад добровільно видали поліцейським знайдені на відкритій місцевості боєприпаси, про що повідомили у Секторі взаємодії з громадами УПД ГУНП в Миколаївській області.

Днями поліцейському офіцеру Ольшанської громади Антону Житнику зателефонував мешканець села Ковалівка, який повідомив, що під час перебування у місцевому лісі знайшов дві гранати, які хоче добровільно видати. У ході огляду місця події правоохоронець виявив та вилучив гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами до них, які у подальшому передав до відділення поліції №5 Миколаївського районного управління.

У Шевченківські громаді 4 квітня місцевий мешканець передав ПОГу 388 набоїв калібру 7, 62, які знайшов у лісосмузі біля села Луч. Вилучені боєприпаси поліцейський передав до відділення поліції №4 Миколаївського районного управління поліції.

“Шановні громадяни! Якщо ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет, ні в якому разі не торкайтеся його, одразу зателефонуйте на спецлінію 102 або зверніться до поліцейського офіцера громади. Нагадуємо, що відповідно до частини 3 статті 263 Кримінального кодексу України особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button