ПригодиТема дня

У Корабельному районі горіла квартира у дев'ятиповерхівці - постраждала жінка

Також в районі сталося займання сміття в тепловому колекторі

Цей материал також доступний

У Миколаївській області протягом минулої доби, 4 квітня, рятувальники ліквідували чотири пожежі, про що повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Так, ввечері, о 22:45, рятувальників сповістили про займання в двокімнатній квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку по пр. Корабелів, 6 у місті Миколаєві. На місце направлено відділення 5-ї ДПРЧ. О 23:04 горіння ліквідовано на площі 4 кв.м. Попередня причина його виникнення  — коротке замикання електролічильника. На пожежі постраждала жінка, яку госпіталізовано до токсикологічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

Також по пр. Корабелів у Миколаєві горіло сміття в тепловому колекторі. Вогонь приборкали рятувальники 5-ї ДПРЧ на площі 10 кв.м. Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 5 одиниць спецтехніки та 15 вогнеборців.

Крім цього, в області через пожежу загинув пенсіонер.

“Об 11:43 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні на території приватного домоволодіння по провулку Безіменному в смт Веселинове Вознесенського району. На місце направлено відділення 11 державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці приборкали полум’я об 11:55 на площі 6 кв. м, попередня причина загоряння — порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації побутових газових приладів. На пожежі постраждав чоловік 1955 р. н., його з термічними опіками каретою швидкої допомоги госпіталізовано до медичного закладу. Постраждалий помер у лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button