Політика

Зеленський побажав путіну провести залишок життя в підвалі та з відром замість туалету

Президент України Володимир Зеленський побажав російському диктатору володимиру путіну пережити такі ж тортури, яким піддали окупанти жителів села Ягідне в Чернігівській області.

У річницю звільнення села Ягідне на Чернігівщині туди завітав Президент Зеленський. Глава держави поспілкувався з місцевими жителями, які пережили жахіття окупації. Під час візиту Зеленський особисто побував у “підвалі смерті”. Площа приміщення складає 197 квадратних метрів. Під час окупації села російські військові силоміць утримували там 367 людей. Серед жителів у підвалі було 50 дітей та кілька немовлят, найменшій – півтора місяця. Через нелюдські умови 11 людей померли, не витримавши задухи, ще 10 жителів розстріляли загарбники.

– Можу додати тільки одне: все це можу побажати президенту росії, провести залишок свого життя у підвалі, із відром замість туалету, – сказав Зеленський.

Він також подякував жителям села за відвагу та за те, що змогли дочекатися наших воїнів, розповісти усьому світу про трагедію, яку принесла росія.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button