ПригодиТема дня

П'яний водій BMW скоїв ДТП у Корабельном районі та втік

Патрульні розшукали водія з ознаками алкогольного сп’яніння, який скоїв ДТП та поїхав з місця події

Вчора, близько 14-ї години, на спецлінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що на вулиці Гетьмана Сагайдачного водій автомобіля BMW скоїв зіткнення з його автівкою Daewoo Lanos, а після поїхав з місця пригоди в невідомому напрямку.

За деякий час інспектори виявили автомобіль за орієнтуванням на вулиці Металургів. У тому, що саме ця автівка розшукується за вчинення ДТП не було сумнівів — номерний знак від Daewoo Lanos лишився стирчати в задній частині кузова BMW.

Поспілкувавшись з винуватцем ДТП, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували останньому пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Результат тесту становив 1,61 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські склали на водія низку адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. В подальшому ці матеріали будуть передані в суд для їх розгляду.

Патрульна поліція закликає водіїв не порушувати закон! Пам’ятайте, що нетверезий водій — це загроза для життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button