Пригоди

ЗСУ влаштували пастку окупантам на Кінбурнській косі

Робота Збройних сил України по Кінбурнській косі на півдні продуктивна, зокрема, ворог уже зазнає там “снарядного голоду” і зменшує кількість обстрілів звідти.

Про це керівник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомила в ефірі інформаційного  телемарафону , повідомляє Уніан.

“Наша продуктивна робота з Кінбурнської коси має хороші результати, зокрема за минулу добу жодного обстрілу навіть в акваторії Дніпробузького лиману не було. Це говорить про те, що у ворога справді суттєвий голод боєприпасів на тій ділянці місцевості, їм важко туди підтягувати резерви навіть вже тому, що ми намагаємося брати під контроль не лише частини самого півострова, а й сполучення з материком, там, де ворог використовує ці маршрути для підтягування боєприпасів та озброєння”, – сказала Гуменюк.

За її словами, відпрацьована ЗСУ західна частина Кінбурнської коси вже досить пустельна, але ближче до материка вони ще ховаються за місцевим населенням. При цьому робота українських військових на тій ділянці продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button