Пригоди

«Відсоток оплати дуже низький», - борги миколаївців перед облтеплоенерго перевищили 300 мільйонів

Зараз відсоток оплати - 72%, а з урахуванням боргів за минулі періоди – 50%

Цей материал також доступний

Станом на кінець березня, з урахуванням нарахувань за поточний опалювальний сезон та проведених оплат заборгованість мешканців міста перед ОКП “Миколаївобтеплоенерго” перевищує 301 мільйон гривень. Про це під час брифінгу розповів директор підприємства Микола Логвінов, передає видання “Преступности.НЕТ”.

“Зараз відсоток оплати – 72%, а з урахуванням боргів за минулі періоди – 50%. Це дуже низький відсоток, але ми всеодно виконуємо свої обов’язки перед НАК Нафтогаз та нашими постачальниками. У минулому сезоні платили краще, зараз чомусь гірше. Але, ми вважаємо, що наші споживачі люди відповідальні, тому спдіваємось, що до початку нового опалювального сезону вони закриють свої борги”, – відзначив Логвінов.

Для порівняння – в минулому році процент оплат станом на кінець березня складав 75%, з урахуванням боргів за минулі періоди – 64%, а на кінець березня 2021 року відповідно 71% та 61 %.

При цьому Логвінов подякував тим абонентам, які продовжують вчасно сплачувати за тепло, оскільки для підприємства – це єдине джерело фінансів, використовуючи яке вони мають сплатити за газ, розподіл газу, електроенергію, закупити матеріали для ремонтної компанії і т.д.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. "Чомусь гірше оплата, ніж у минулому сезоні".Ви мабуть забули, що війна не закінчилась.Багато людей ще не повернулися. Ще більше тих,що не мають чим платити. Поступово сплатимо-але не списуйте злісним боржникам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button