Суспільство

На Миколаївщині відновили 6 мостів, зруйнованих російськими окупантами, ще на 6 забезпечили тимчасовий проїзд

Ворог залишив після себе багато бід, особливо на деокупованих територіях

Цей материал також доступний

У Миколаївській області вже відбудовано шість мостів та забезпечено тимчасовий проїзд ще на шести, а також ведуться роботи ще на двох мостах, про що повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Ворог залишив після себе багато бід, особливо на деокупованих територіях. Тому роботи з відновлення велись у максимальному темпі, майже цілодобово та при будь-яких погодних умовах. Адже для всіх нас було важливо повернути нормальне життя там, де його хотіли відібрати. Брали участь у роботі військові та наші дорожні служби, за підтримки держави та донорів. На зараз вже відбудовано шість мостів та забезпечено тимчасовий проїзд ще на шести. Крім того, наразі ведуться роботи ще на двох та один міст в планах на майбутнє”, – написав він.

За його словами, все це стало можливо завдяки співпраці Миколаївської ОВА з Державною спеціальною службою транспорту, Службою автомобільних доріг у Миколаївській області, Управлінням каналів річки Інгулець та фандрейзинговою платформою United24.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button