Пригоди

Протягом доби на дорогах Миколаївщини в ДТП загинуло четверо людей

Троє з них загинули на трасі «Дніпро-Миколаїв»

Цей материал також доступний

Протягом минулої доби, 22 березня 2023 року, на дорогах Миколаївської області в ДТП загинуло 4 людей, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Сергій Шайхет.

На трасі Н-11 «Дніпро-Миколаїв» 39-річний водій, керуючи Audi A6, допустив зіткнення із військовим автомобілем МАЗ. Внаслідок чого водій та 35-річний пасажир легковика загинули. На тій же автодорозі 59-річний мешканець Баштанки, перебуваючи за кермом Hyundai Tucson, допустив зіткнення із бетонними плитами. Чоловік загинув.

Ще одне смертельна ДТП відбулась біля смт Єланець. Приблизно о 22:50 на автодорозі Р-55 «Одеса-Вознесенськ-Новий Буг» водій автомобіля Renault Megan, за попередніми даними, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини з подальшим з’їздом у кювет, де здійснив наїзд на бетонні блоки, в результаті чого автомобіль перекинуло на дах. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 52-річний водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, – додали в пресслужбі поліції.

“Хочу звернутися до водіїв та нагадати про необхідність дотримання Правил дорожнього руху:

  • – сідаючи за кермо, користуйтесь пасками безпеки;
  • – вибирайте безпечну швидкість руху та не перевищуйте встановлені обмеження швидкості;
  • – не розмовляйте по телефону, керуючи авто;
  • – не сідайте за кермо в стані сп’яніння”, – написав Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button