Суспільство

Аби краще бити ворога: воїн з Корабельного району потребує нашої з вами допомоги

Захисник України з Миколаєва звертається до небайдужих мешканців

Цей материал також доступний

Аби якомога якісніше битися з ворогами України, наші захистники потребують, крім іншого, багато додаткових корисних речей, як, наприклад, активних навушників, наколінників, налокітників, тактичних перчаток, тактичних окулярів… Так, мешканець Корабельного району міста Миколаєва Віктор Олександрович Ткаченко звертається по допомогу до всіх небайдужих мешканців:

“Дорогі співвітчизники! Я, житель Корабельного району міста-героя Миколаєва (вул. Океанівська), зараз знаходжуся в лавах Збройних Сил України. Раніше я працював в нашому місті в будівництві, деяким з вас робив подвір’я (тротуарна плитка). З початку війни слідкував за порядком нашого району, був позаштатним працівником Миколаївської обласної варти, оберігав вас від мародерів та колоборантів. Потім добровільно пішов захищати нашу землю від рашиських загарбників, в лавах ЗСУ – вже п’ятий місяць.

Для якісного виконання бойових завдань потребую навушників з активним шумоподавленням. Більш-менш доброї якості коштують десь 11000 гривень. Зараз ми знаходимося на доукомплектуванні частини. Всім, напевно, відомо, що премії ми не отримуємо. Тож, буду вдячний кожному, хто зможе допомогти у зборі коштів на нагальні потреби”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button