Пригоди

Злочинна група вимагала у миколаївця 7 тисяч доларів неіснуючого боргу

Зловмисники погрожували потерпілому підпалити його майно, якщо він не поверне ці кошти

Цей материал також доступний

У миколаївця упродовж тривалого часу вимагали 7 тисяч доларів США 41-річний мешканець Миколаєва із кримінальним досвідом та два його 30-річні спільники, про що повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Під приводом повернення неіснуючого боргу учасники угруповання застосовували до потерпілого фізичне насилля та погрози фізичної розправи. Також учасники злочинної групи залякували жертву знищити його майно і автомобіль шляхом підпалу. 17 березня слідчі слідчого управління обласного главку поліції та співробітники Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Нацполіції за силової підтримки роти поліції особливого призначення з метою припинення протиправної діяльності зловмисників провели санкціоновані обшуки за місцем їхнього мешкання та в автомобілях фігурантів. Під час слідчих заходів правоохоронці вилучили чотири мобільних телефони фігурантів та пристрій для подавлення радіочастот”, – повідомив заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Зловмисникам слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України “Вимагання”. Санкція інкримінованої статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваним запобіжні заходи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button