Політика

Ще один депутат Миколаївської облради від «ОПЗЖ» склав свій мандат

Кількість депутатів облради продовжує зменшуватися

Цей материал також доступний

Депутати Миколаївської обласної ради на сесії, яка відбулась 16 березня, достроково припинили повноважень депутата Олександра Сіроштана, який представляв заборонену на сьогодні партію «Опозиційна платформа – За життя», повідомляють «НикВести». За це проголосували 38 депутатів, один утримався.

Як відомо, на попередньому засіданні, 9 березня, Миколаївська облрада також погодила заяви п’ятьох депутатів про дострокове припинення повноважень. Мандати склали Євген Ігнатенко («Слуга народу»), Михайло Талпа («Європейська солідарність»), Олена Донченко («Наш край»), Олександр Потьомкін («ОПЗЖ») та Юрій Крет («ОПЗЖ»).

Також мандат склала Ганна Замазєєва, яка очолювала Миколаївську обласну раду та була призначена очільницею Державного агентства з питань енергоефективності. Вона також очолює Миколаївську обласну організацію партії «Слуга народу».

Таким чином, на сьогодні Миколаївська обласна рада налічує 57 депутатів з 64. На засіданні облради, яке вперше за рік проходило в офлайн-режимі, були присутні 42 депутати. Відомо, що частина депутатів наразі не знаходяться фізично у Миколаєві, а тому не мають змоги брати участь у засіданнях, якщо вони будуть проходити не у дистанційному форматі. Для ухвалення рішень Миколаївській облраді необхідно не менше 33 голосів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button