Пригоди

Шахрай ошукав 62-річну мешканку Миколаївщини на 70 тисяч гривень

Черговою жертвою псевдобанкірів стала жінка з Баштанського району

Цей материал також доступний

Поліція встановлює особу шахрая, який ошукав мешканку Баштанського району на 70 тисяч гривень, про що повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції України у Миколаївській області.

“Черговою жертвою псевдобанкірів стала 62-річна жінка, яка під час телефонної розмови надала всі свої персональні дані незнайомцям та позбулась своїх заощаджень. До відділу поліції №2 Баштанського районного відділу з заявою про вчинення шахрайства звернулася місцева мешканка. Потерпіла розповіла, що до неї зателефонував невідомий та представився співробітником банку.

Під час розмови жінка довірливо повідомила незнайомцю конфіденційні дані своєї банківської картки та виконала всі його рекомендації у своєму мобільному додатку, і, як наслідок, з її рахунку були зняті кошти – 70 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Поліція наголошує: не довіряйте незнайомим співрозмовникам, не повідомляйте конфіденційні дані ваших банківських карток, особливо CVV- код на звороті. Всі питання стосовно банківських операцій вирішуйте виключно у фінансовій установі. Будьте обачні!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button