Суспільство

З початку російського вторгнення лікарні Миколаєва отримали від благодійників 39 "швидких"

У місті планують створити єдиний міський діагностичний центр для дітей

Цей материал також доступний

За період повномасштабного російського вторгнення благодійники передали закладам охорони здоров’я Миколаєва 39 автомобілів швидкої допомоги.

Про це повідомила під час брифінгу начальник управління охорони здоров’я міської ради Ірина Шамрай, повідомляє прес-служба Миколаївської міської ради. За її словами, 9 автомобілів направили на потреби Збройних сил України.

Також вона повідомила, що у Миколаєві планують створити єдиний міський діагностичний центр для дітей, для цих цілей розглядають можливість побудувати поліклініку на території дитячої лікарні №2.

“У місті є шість поліклінічних відділень, однак вони не забезпечені кадрами і обладнанням у достатній кількості. Ми плануємо найближчим часом залучити спонсорські кошти і збудувати поліклініку  на кілька поверхів – з лабораторією, бомбосховищем. Заклад працюватиме у дві зміни, щоб батьки з дітьми могли упродовж одного дня в одному місці вирішити всі питання, якісно пройти медичний огляд та обстеження”, – розповіла Шамрай.

Центр забезпечать необхідним обладнанням для діагностики, працюватимуть всі “вузькі” спеціалісти. Дітей прийматимуть незалежно від їх місця проживання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button