Суспільство

На 1 вересня не всі будуть запущені: в 38 школах Миколаєва планують облаштувати підвали-укриття

"Десь до кінця червня уже чітко зможемо сказати алгоритм як, що, куди звертатися"

Цей материал також доступний

Підвальні приміщення 38 шкіл Миколаєва переобладнають під укриття, про що заявила начальник Управління освіти міської ради Ганна Личко в ефірі інтерв’ю телеканалу “МАРТ”.

“По школах в 38 закладах можемо зробити ремонт підвальних приміщень. Ми в одній із шкіл вже завершуємо ремонт захисного укриття… як ми бачимо по часу, це мінімум три місяці. Тобто, в принципі на 1 вересня не 38 будуть запущені, але більшість, я сподіваюсь, будуть запущені…

Навіть тоді, коли ми відремонтуємо, ми не будемо на загал випускати цю інформацію, який саме заклад працюватиме офлайн. Вибачте, але тут все-рівно пересторога є, хотілося, щоб це було якомога менше відомо назовні, але разом з тим ми з керівниками закладів освіти обговорювали це питання, і вся інформація буде йти через той заклад освіти, в якому дитина навчалася онлайн. Ми десь до кінця червня уже чітко зможемо сказати алгоритм як, що, куди звертатися, і буде вибудована система, як дітям до якого закладу йти”, – сказала вона.

“Ми припускаємо те, що в одному класі батьки навіть за наявності захисного укриття скажуть “Ми не хочемо ходити на очне навчання, ми хочемо вчитися дистанційно”. Ми допускаємо, що фактично будемо переформатовувати практично більшість класних колективів”, – додала Личко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button