Пригоди

У Миколаєві вантажівка збила насмерть пішохода

Той перетинав проїзну частину у невстановленому для переходу місці

Цей материал також доступний

Поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у Миколаєві та особу загиблого в ній пішохода, про що повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області.

“Вчора, 14 березня, приблизно о 22:20 біля будинку 43 по вулиці Велика Морська неподалік перетину з вулицею Пушкінська у Миколаєві, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки Scania R 400 з напівпричепом, під керуванням 60-річного водія, та пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому для переходу місці. Внаслідок автопригоди пішохід, невстановлений чоловік, загинув на місці пригоди”, – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди та особу загиблого чоловіка.

Прикмети загиблого: вік приблизно 55-60 років, був одягнений у світло-сині джинси, коротку куртку зеленого кольору, чорні із білими смужками кросівки.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП та особу загиблого, звернутись 093-714-45-20 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button